Хмельницький - центр постільної білизни та текстилю в Україні

sofochka | вт, 07/12/2022 - 19:50 |
стаття
Хмельницький - центр постільної білизни та текстилю в Україні

Шукаєте де купити постільну білизну та домашній текстиль за привабливими цінами тоді безумовно найбільший вибір виробників ви знайдете у неофіційній текстильній столиці України - Хмельницькому.

Чому постільну білизну купують у Хмельницькому

Традиційно склалося, що відомий на всю країну Хмельницький речовий ринок приваблює кожного дня тисячі покупців не тільки із регіону але і з усієї України. Постільна білизна та текстиль є однією із найбільших товарних груп яка там представлена і користується попитом як серед роздрібних покупців, так і оптовиків.
За часи існування оптового речового ринку, у Хмельницькому була створена велика кількість великих, середніх і малих підприємств з пошиття постільної білизни та іншого домашнього текстилю. На сьогодні, в цій сфері працює біля 100 цехів з пошиву постільної білизни. Деякі з них працюють тільки на гурт і не так відомі, а частина активно працювала над брендом та стала взнавана в Україні.
Відповідно головними причинами чому за постільним їдуть до Хмельницького, або роблять там замовлення - це велика кількість оптових постачальників постільної білизни, які надають найкращі ціни та прийнятну якість.

Яку постільну білизну можна купити у Хмельницькому

Виробництва та швейні цехи постійно працюють над розширенням асортименту. Якщо раніше це був переважно сегмент бюджет та бюджет плюс, то сьогодні хмельницькі швейні фабрики можуть запропонувати постільне і текстиль як мінімум на рівні провідних турецьких фабрик. Частина з них успішно працює на експорт.
Розширенню асортименту також сприяє наявність великої кількості оптових постачальників різноманітної тканини. Зазвичай її привозять з Пакистану, Турції та Китаю.
Завдяки великому вибору тканин в асортименті хмельницьких виробників постільна білизна з бязі, сатину, страйп-сатину, ранфорсу, попліну і фланелі. Розмірна сітка від дитячої і підліткової до євро-максі та сімейних комплектів. Найбільший вибір - традиційних  півторачок та двоспальних постільних комплектів.

Де можна купити постільну білизну у Хмельницькому

Наразі для купівлі якісної постільної білизни хмельницьких фабрик не обов’язково їхати на речовий базар, втрачати час та гроші. Наш інтернет-магазин вже багато років працює з декількома найбільшими та перевіреними і якісними виробниками постільної білизни та домашнього текстилю з Хмельницького. Ви можете купити хмельницьку постільну білизну та домашній текстиль із будь-якого куточка України, просто замовивши її у нас на сайті.

постільна білизна хмельницький